Meer informatie: +31(0)77 475 3593
"Samen met de klant vinden we altijd de juiste oplossing"
Luuk Saris, Service monteur bij EnVeCo

EnVeCo Tour 2019

EnVeCo organiseert dit jaar voor haar klanten een evenement waar het sportieve fietsen voorop staat. Er zijn een aantal tochten uitgezet waar mountainbikers en wielrenners hun sport hart op kunnen halen. We willen graag een gezellige dag organiseren, waar sportiviteit voorop staat, niet het wedstrijdelement.

Hoe ziet de dag er uit?

We ontvangen jullie vanaf 9.00 uur bij EnVeCo, Kerkberg 3 5951 DD Belfeld met een heerlijke kop koffie.

De deelnemers zullen worden ingedeeld in groepen van maximaal 10 personen, elke groep krijgt een ervaren begeleider toegewezen. Vanaf 9.30 uur zullen de groepen enkele minuten na elkaar starten.

De afstanden zijn afgestemd op ieders conditie en vermogen. Geef bij aanmelden duidelijk aan bij welke afstand je ingedeeld wilt worden. Het parcours voor lange en korte afstand is voor een groot deel gelijk.

Tussen 12.00-13.00 zullen de groepen kort na elkaar weer verzamelen op het EnVeCo terras, waar gezorgd wordt voor een hapje en een drankje.

Deelname is voor onze klanten uiteraard gratis. Mede om veiligheidsredenen moeten we het aantal deelnemers maximaliseren. Inschrijvingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld.

We doen er alles aan de veiligheid te waarborgen, maar maken je er wel attent op dat deelname aan dit evenement geheel voor eigen risico is. Voor de start wordt gevraagd hier een verklaring voor te tekenen.

GRAAG TOT ZIENS OP 23 JUNI OP ONS SPORTIEVE EVENEMENT!