Wij onderhouden onze klanten bij EnVeCo

EnVeCo bij MGG

Sinds de oprichting in 1945 loopt MGG voorop in de aluminiumgieterij branche. MGG heeft een reputatie op het gebied van constante innovatie met betrekking tot de auto-industrie en andere industriële takken.
MGG beheerst de kunst van het vormgeven van vloeibaar aluminium tot complexe gietstukken die mechanisch worden bewerkt en samengesteld tot hoogwaardige producten.

Lees meer

EnVeCo bij RockWool

RockWool B.V. maakt deel uit van de RockWool Group. Als Benelux organisatie met 1 fabriek en 1.200 medewerkers leveren zij geavanceerde isolatiesystemen voor gebouwen.
Met ongeveer 11.700 collega's in meer dan 39 landen zijn zij wereldmarktleider op het gebied van steenwoloplossingen – van bouwisolatie tot akoestische plafonds, van externe gevelbekledingsystemen tot oplossingen voor glastuinbouw, van speciaal geëngineerde vezels voor industrieel gebruik tot isolatie voor de procesindustrie, scheepvaart en offshore.

Lees meer

EnVeCo bij Geurts-Janssen

Geurts-Janssen is een internationale groothandelsgroep in constructie- en wapeningsstaal, non-ferro en technische producten.
Ze zetten EnVeCo monteurs regelmatig in voor constructie en service werkzaamheden voor hun zaagbanen. Een jarenlange samenwerking met veel vertrouwen in onze vakkundigheid en inzetsnelheid.

Lees meer

EnVeCo bij NEDRI

NEDRI Spanstaal BV produceert in zowel Duitsland (Hamm) als in Venlo (Nederland) spanstaal.
Op beperkte schaal worden dunne industriële draden in Venlo geproduceerd. Met een state-of-the-art machinepark wordt een breed pakket spanstaalprodukten geproduceerd.
Met 150 medewerkers en een jaaromzet van meer dan € 65 miljoen behoort Nedri tot de top spanstaalproducenten in Europa

Lees meer

copyright 2024 EnVeCo